Znanje & trdo delo

Trdo delo

Podjetje Castel Computers sta leta 1999 ustanovila Gregor Kogej in Slavko Intihar. Kot pri vsakem podjetju, začetki niso bili enostavni, vendar pa se je ves trud in kvalitetno delo hitro obrestovalo. 

Danes smo zelo uspešno podjetje, ki svoje storitve nudi podjetjem po vsej Sloveniji. Skupaj z razvojem digitalnega sveta se razvijamo tudi mi. Naša ekipa se redno izobražuje na vseh področjih, ki jih naše storitve zajemajo. 

Vizija

Vizija našega podjetja je pravzaprav že od samega začetka ustanovitve podjetja enaka. S pomočjo strokovnega kadra želimo postati najbolj zanesljiv poslovni partner na področju računalniških storitev. 

Misija

Naša misija je vzdrževati kakovost opravljenih storitev in jo redno izboljševati, pridobiti kvalitetna priporočila ter postati prepoznavni kot zaupanja vredno podjetje. Naš cilj je dolgoročno sodelovanje in zadovoljstvo z vami!

Potrebujete partnerja za vse IT rešitve v vašem podjetju?

Vaš zanesljiv partner v digitalnem svetu.

Sedež podjetja

Cesta 4. maja 60

1380 Cerknica

Slovenija

Kontakt

Tel: +386 17096-340

GSM: +386 40 410-639

Email: info@castel.si

Navigacija
Podjetje Castel computers d.o.o. je na javnem razpisu za »Vavčer za digitalni marketing« uspešno pridobilo sofinanciranje za projekt operacije »Spletna stran in mobilna aplikacija«. Operacija je sofinancirana prek Vavčerja za digitalni marketing.
Naložbo za izdelavo spletne strani  in mobilne aplikacije sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Povezava na spletno stran EKP v Sloveniji: www.eu-skladi.si